Feriboturi și croaziere între Suedia și Polonia

Există multe feriboturi de pasageri și marfă care leagă Polonia de Suedia. Traversarea între Polonia și Suedia cu un feribot este mult mai rapidă decât pe uscat prin Danemarca. Porturile importante de feriboturi din Polonia sunt Gdansk, Gdynia și Świnoujście. În Suedia, feriboturile traversează Polonia din porturile Trelleborg, Ystad, Karlskrona și Nynäshamn (Stockholm). Unele feriboturi între Polonia și Suedia sunt doar pentru pasagerii care călătoresc cu vehicule.

Suedia este bine conectată cu Polonia prin feriboturi, cu rute care leagă principalele porturi suedeze și poloneze.
Suedia este bine conectată cu Polonia prin feriboturi, cu rute care leagă principalele porturi suedeze și poloneze.

Fapte + Cifre

Rute active de feriboturi 4+ (vezi mai jos)
Operatori majori de feriboturi 4 - Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (vezi mai jos)
Traversări pe zi 16+

Rute de feriboturi

Traseu Notă
Ystad la Świnoujście Operat de Unity Line și Polferries cu mai multe plecări în fiecare direcție în fiecare zi. O alternativă viabilă pentru a ajunge în Germania din Suedia, deoarece Świnoujście se află la granița cu Germania.
Nynäshamn (Stockholm) până la Gdańsk Operată de Polferries, aceasta este singura rută care leagă Polonia de zona Stockholm. Nynäshamn se află la doar 50 km sud de Stockholm.
Trelleborg la Świnoujście TT-Line conectează Trelleborg la Świnoujście cu mai multe plecări în fiecare zi. Timpul total de traversare este de 6-7 ore.
Karlskrona la Gdynia Stena Line conectează Karlskrona de Gdynia și de regiunea mai mare „Tricity” a Poloniei. 2-3 plecări sunt oferite în fiecare zi, cu o opțiune peste noapte oferită de obicei.

Operatorii de feriboturi

Există cel puțin patru operatori de feriboturi care oferă feriboturi între Polonia și Suedia. Operatorii actuali de feriboturi între Suedia și Polonia sunt Unity Line, Polferries, TT-Line și Stena Line. Operatorii de feribot polonezi (Unity Line și Polferries) au o stăpânire puternică pe piață, dar sunt disponibili și alții. În ceea ce privește condițiile de la bord, veți găsi o gamă largă în funcție de ruta și nava oferită. Există o cantitate mare de trafic de mărfuri care circulă între Suedia și Europa continentală, așa că veți vedea un accent deosebit pe șoferii de camioane și clienții de marfă.


Alte rute de feriboturi baltice


Găsirea biletelor de feribot

Rutele menționate pe această pagină pot fi rezervate direct cu FerryScan! Vă vom ajuta cu fiecare pas al procesului de rezervare.

Căutați excursii aici
Logo Scan Ferry
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe