Feriboturi și croaziere între Letonia și Suedia

În ciuda faptului că are o istorie maritimă bogată, în prezent există un singur feribot care leagă Letonia și Suedia. Din Ventspils, în Letonia, există un feribot de 2-3 ori zilnic către Nynäshamn în Suedia. Ventspils se află la aproximativ 170 km (100 mile) la vest de capitala Letoniei, Riga. În Suedia, Nynäshamn se află direct la sud de Stockholm, la aproximativ 50 km. Feribotul operează de 2-3 ori pe zi, cu o plecare peste noapte întotdeauna disponibilă. Dacă călătoriți între Letonia și Suedia cu mașina sau pe jos, acest feribot este probabil singura posibilitate.

Hartă care arată feriboturile actuale între Letonia și Suedia
Hartă care arată feriboturile actuale între Letonia și Suedia

Rute alternative de feriboturi

Începând cu 2024, singurele alte opțiuni de a ajunge cu mașina din Letonia în Suedia ar fi să călătorești prin Klaipedia, Lituania la Karlshamn, Suedia, sau să conduci la Tallinn sau Paldiski (Estonia) și să călătorești la Stockholm de acolo. Feriboturile între capitala letonă Riga și Stockholm s-au întâmplat în trecut, dar în prezent nu există.

Fapte + Cifre

Rute active de feriboturi 1 (vezi mai jos)
Operatori majori de feriboturi Stena Line
Traversări pe zi 1-2 traversări pe zi în fiecare direcție

Rute de feriboturi

Traseu Notă
De la Ventspils la Nynäshamn (lângă Stockholm) Singura rută actuală de feriboturi între Letonia și Suedia. Operat de Stena Line cu 2-3 plecari pe zi in fiecare directie, in functie de sezon. Nynäshamn este situat la aproximativ 50 km sud de Stockholm.

Operatorii de feriboturi

Stena Line este singurul operator de feriboturi din Letonia. Stena Line este o companie mare de feriboturi cu o mare variație în ceea ce privește navele și experiențele la bord. Nu veți avea atât de multe activități la bord, cum ar fi operatorii de feriboturi din Finlanda și Estonia, totuși va fi în continuare potrivit.


Alte rute de feriboturi baltice


Găsirea biletelor de feribot

Rutele menționate pe această pagină pot fi rezervate direct cu FerryScan! Vă vom ajuta cu fiecare pas al procesului de rezervare.

Căutați excursii aici
Logo Scan Ferry
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe