Feriboturi și croaziere între Germania și Suedia

Germania și Suedia sunt bine conectate prin feriboturi de pasageri și marfă. Există cel puțin patru rute regulate de feriboturi care leagă Germania și Suedia. În Germania, feriboturile pleacă din porturile Kiel, Lübeck (Travemünde) și Rostock. În Suedia, feriboturile pleacă din Göteborg, Malmö și Trelleborg. A lua un feribot din Germania către Suedia poate fi o modalitate mai rapidă și mai convenabilă decât să conduci prin Danemarca. Multe feriboturi oferă plecări de noapte, ceea ce îl face extrem de convenabil.

Multe feriboturi leagă nordul Germaniei cu sudul Suediei.
Multe feriboturi leagă nordul Germaniei cu sudul Suediei.

Fapte + Cifre

Rute active de feriboturi 4+ (vezi mai jos)
Operatori majori de feriboturi 3 - Stena Line, Finnlines și TT-Line
Traversări pe zi 16+

Rute de feriboturi

Traseu Notă
De la Rostock la Trelleborg Una dintre cele mai populare rute între Germania și Suedia. Între Stena Line și TT-Line, există multe plecări pe tot parcursul zilei și peste noapte.
De la Kiel la Göteborg O rută de nișă care leagă Kiel de al doilea oraș ca mărime al Suediei. Stena Line operează această rută cu un feribot zilnic. În orele de vârf, un al doilea feribot poate fi adăugat la rută, oferind două plecări pe zi în fiecare direcție.
Lübeck/Travemünde spre Malmö Finnlines leagă Lübeck (portul Travemünde) de Malmö, cu 2-3 plecări pe zi în fiecare direcție. Această rută este foarte axată pe șoferii de marfă și camioane, deși pasagerii obișnuiți sunt de asemenea bineveniți. Malmö este situat chiar de cealaltă parte a Podului Øresund din Copenhaga.
Lübeck/Travemünde spre Trelleborg Operat de TT-Line cu mai multe plecări zilnice.

Operatorii de feriboturi

Principalii operatori de feriboturi între Germania și Suedia sunt Stena Line, Finnlines și TT-Line. Experiența la bord poate varia foarte mult în funcție de rută specifică, perioada anului și navă. În general, rutele de feriboturi între Finlanda și Suedia sunt mai utilitare în comparație cu alte rute din Marea Baltică.


Alte rute de feriboturi baltice


Găsirea biletelor de feribot

Rutele menționate pe această pagină pot fi rezervate direct cu FerryScan! Vă vom ajuta cu fiecare pas al procesului de rezervare.

Căutați excursii aici
Logo Scan Ferry
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe