Despre FerryScan


FerryScan a fost construit de o companie mică, pasionată, fondată în Wisconsin, Statele Unite ale Americii de către călători pasionați - peste 40 de țări între noi! Ne place să vedem locuri noi și credem că călătoriile ar trebui să fie convenabile, să folosim cea mai recentă tehnologie și să fim mai sinceri.


Cine suntem noi

Fondatorii noștri, Peter Goetsch și Westley Bonack, au construit FerryScan pentru a ajuta oamenii să găsească cele mai bune opțiuni de călătorie în Marea Baltică și să ofere informații utile pentru a vă ajuta să rezervați călătoria de care aveți nevoie.

Nu vă vindem mai mult decât aveți nevoie și vă spunem sincer ce se întâmplă. Nu ne angajăm în a crea recenzii false sau în a folosi tactici de înșelătorie, suntem aici pentru un joc lung și dorim să aveți încredere în noi în călătoriile pentru anii următori.

Echipa noastră

Peter și Westley conduc operațiunile, programarea și vânzările de zi cu zi.

Bill, Alyona, Anne și Valentin vă ajută cu marketing, asistență și traduceri, precum și cu toate sarcinile grele din culise care vă oferă FerryScan.

De ce am creat FerryScan

Am observat un decalaj real între datele și informațiile actualizate privind rezervarea feribotului și am văzut că operatorii de feriboturi extraordinari lipseau din căutările de pe alte site-uri. Știam că vă putem facilita rezervarea, oferindu-vă în același timp mai multe informații. Suntem pasionați de feriboturi și ne-ar plăcea să deschidem mai mult acest mijloc de transport, astfel încât mai mulți oameni să se poată bucura de priveliștile frumoase și de călătoriile confortabile pe care le oferă feriboturile. Poate ne vedem chiar și în următoarea călătorie!

Viitorul

Rezervarea feribotului nu este, din păcate, la fel de convenabilă ca rezervarea unui bilet de avion și informațiile nu sunt transparente, dar credem că putem schimba acest lucru. Feriboturile sunt foarte convenabile, adesea mai rapide decât zborurile scurte și mult mai confortabile decât zborul sau conducerea. Îți poți schimba biletul mult mai ușor și există multe călătorii, uneori la câteva ore pe rute populare, în comparație cu aceleași rute cu o companie aeriană.


Vă mulțumim că ne-ați vizitat și sperăm că ne ajutați în continuare să construim viitorul călătoriilor.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe