Despre FerryScan


Numele FerryScan vine de la „Ferry Scandinavia” și reprezintă scopul nostru principal: să fim principala resursă pentru informații, știri și bilete de feriboturi în Marea Baltică. Credem că, concentrându-ne doar pe o singură regiune, garantăm că suntem cel mai bine informat și util partener pentru călătoria dumneavoastră cu feribotul. La urma urmei, a lua un feribot nu este la fel peste tot în lume.

Nu vă vindem mai mult decât aveți nevoie și vă spunem sincer ce se întâmplă. Nu ne angajăm în a crea recenzii false sau în a folosi tactici de înșelătorie, suntem aici pentru un joc lung și dorim să aveți încredere în noi în călătoriile pentru anii următori.


Informații de afaceri

FerryScan este un proiect de la Port Zero Ventures, o companie axată pe utilizarea tehnologiei pentru a rezolva problemele din industria transporturilor.

Port Zero Ventures și, prin extensie, FerryScan, este o afacere înregistrată în Statele Unite ale Americii. Dacă sunteți un client european, probabil că veți interacționa cu Port Zero Baltic OÜ, subsidiara noastră din Estonia.

Echipa noastră

FerryScan este o companie complet la distanță, cei mai mulți oameni lucrând fie din Europa, fie din America. Prosperăm ca o echipă la distanță pentru că suntem ca clienții noștri - din multe țări din întreaga lume!


Povestea noastră

2017 - În timp ce își finalizează studiile postuniversitare în Finlanda la Universitatea din Helsinki, Peter Goetsch și prietenul de mult timp în vizită, Westley Bonack, decid să facă o excursie prin Golful Finlandei până în Estonia. Apoi se îndreaptă spre Stockholm, din nou cu feribotul. Pe drum, își dau seama că, dacă nu sunteți localnic, nu există resurse de încredere pentru orarele și biletele de feriboturi în Marea Baltică. Din aceasta se naște o idee.

2018 - Peter și Westley formează Port Zero Ventures, iar dezvoltarea pe FerryScan începe. O simplă dovadă de concept este lansată în toamnă.

2020 - FerryScan are o creștere constantă, aducând parteneri principali de feriboturi precum Viking Line, Tallink-Silja și Finnlines.

2021 - În ciuda vânturilor negative majore din cauza COVID-19, continuăm să integrăm funcții de bază în aplicație și să aducem mai mulți parteneri de bază, cum ar fi Eckerö Line și Stena Line.

2022 - Am deschis o afacere în Estonia, Port Zero Baltic OÜ, pentru a servi mai bine clienții noștri din UE.

2023 - FerryScan continuă să crească, adăugând DFDS Seaways și Polferries ca parteneri de bază.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe