Feriboturi și croaziere între Danemarca și Suedia

În prezent, există patru feriboturi regulate între porturile din Danemarca și Suedia. Datorită podului Øresund, există în general mai puțin trafic de feriboturi între Danemarca și Suedia, comparativ cu alte țări din Marea Baltică. Dacă conduceți spre/dinspre nordul Danemarcei, feribotul între Frederikshavn și Göteborg poate economisi mult timp. Cea mai populară rută este între Helsingør (Danemarca) și Helsingborg (Suedia), care este o traversare scurtă de 20 de minute peste strâmtoarea de 5 km (3 mile). Celelalte rute sunt între Frederikshavn și Göteborg, Grenaa și Halmstad și Bornholm și Ystad. Operatorii de feribot populari sunt Stena Line, Bornholmslinjen și Øresundslinjen.

Hartă care arată feriboturile actuale între Danemarca și Suedia
Hartă care arată feriboturile actuale între Danemarca și Suedia

Fapte + Cifre

Rute active de feriboturi 4 - Vezi mai jos
Operatori majori de feriboturi Stena Line, Bornholmslinjen, Øresundslinjen
Traversări pe zi 10+

Rute de feriboturi

Traseu Notă Informații de rezervare
Grenaa - Halmstad O destinație populară la bordul feribotului Stena Line, unde, în general, este necesar un vehicul pentru călătorii. De obicei, există două plecări de feriboturi pe zi în fiecare direcție, călătoria durând între patru și cinci ore.
Frederikshavn - Göteborg Rută rapidă cu feribotul (3 ore și 30 de minute) între două țări de la Stena Line, necesitând și un vehicul (nu sunt permise pasagerii pe jos). De obicei, există cel puțin trei feriboturi pe zi în fiecare direcție, cu mai multe posibile în lunile de vară.
Bornholm - Ystad Bornholmslinjen transportă între Bornholm și Ystad în 1 oră și 20 de minute. Numărul de plecări de feribot pe zi este de obicei de patru, de dimineața până seara.
Helsingør - Helsingborg Transport local non-stop între orașele cu același nume din Danemarca și Suedia în doar 20 de minute. Sunt multe bilete. Include si transportul de marfa. Operatorul este Øresundslinjen, parte a aceleiași companii cu Bornholmslinjen.

Operatorii de feriboturi

Operatorii de feriboturi care operează între Danemarca și Suedia sunt foarte mari în dimensiune și în amploare. Stena Line este cel mai mare operator, cu cele mai multe rute și cu cele mai mari nave. Bornholmslinjen este un operator mai mic, cu o singură rută între Bornholm și Ystad. Øresundslinjen operează scurta traversare de 20 de minute între Helsingør și Helsingborg.

Întrebări frecvente

Câte feriboturi există între Danemarca și Suedia?

În prezent, există patru feriboturi regulate între Danemarca și Suedia, cea mai populară rută fiind între Helsingør și Helsingborg.

Care sunt rutele de feriboturi între Danemarca și Suedia?

Rutele de feriboturi dintre Danemarca și Suedia sunt între Helsingør și Helsingborg, Frederikshavn și Göteborg, Grenaa și Halmstad și Bornholm și Ystad.

Care sunt operatorii de feriboturi între Danemarca și Suedia?

Operatorii actuali de feriboturi între Danemarca și Suedia sunt Stena Line, Bornholmslinjen și Øresundslinjen.


Alte rute de feriboturi baltice


Găsirea biletelor de feribot

Rutele menționate pe această pagină pot fi rezervate direct cu FerryScan! Vă vom ajuta cu fiecare pas al procesului de rezervare.

Căutați excursii aici
Logo Scan Ferry
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe