De ce să rezervați cu FerryScan?


  • Căutați disponibilitatea feribotului la mulți operatori.
  • Comparați prețurile.
  • Nu plătiți nimic în plus. Prețul pe care îl vedeți pe FerryScan este prețul pe care îl veți plăti direct cu operatorul.
  • Serviciu de clienți receptiv, oferit în mai multe limbi.

Feribotul de la Lübeck la Malmö Informații despre călătorie

Hartă care arată ruta cu feribotul de la Lübeck la Malmö

Feriboturile traversează regulat de la Lübeck (Travemünde) la Malmö, legând nordul Germaniei de Suedia în 9 ore. În prezent, Finnlines este singurul operator pe această rută, dar există multe rute similare care leagă nordul Germaniei și Polonia de Danemarca și sudul Suediei.


Din Port Spre Port Timp de plecare Timpul sosirii Operator
Portul Lübeck (Travemünde), terminalul Skandinavienkai Portul Malmö 03:00 11:45 Finnlines Rezervați excursie
Portul Lübeck (Travemünde), terminalul Skandinavienkai Portul Malmö 22:00 07:15 Finnlines Rezervați excursie

Feribotul de la Lübeck la Malmö Statistici de călătorie

Durata medie a călătoriei 9:09
Oraș de plecare Lübeck, Germania
Orașul de Sosire Malmö, Suedia
Operatorii de feriboturi Finnlines

Întrebări frecvente

Vă puteți aduce vehiculul sau motocicleta la toate feriboturile listate pe FerryScan. Vă rugăm să rețineți că spațiul vehiculului este limitat și adesea se epuizează cu mult înaintea locurilor pentru pasageri. Avem o selecție limitată de tipuri de vehicule pe FerryScan, totuși ne puteți contacta oricând pentru a obține orice vehicul rezervat.

Prețul pe care îl plătiți pe FerryScan este prețul pe care îl veți plăti rezervând direct la orice operator. Dacă observați un preț mai mare pe FerryScan în comparație cu operatorul, vom egala prețul operatorului. FerryScan câștigă un mic comision din fiecare vânzare de la operatorul de feribot, însă acest comision nu este adăugat la prețurile noastre.

Avem suport limitat pentru rezervările online cu animale de companie momentan. Vă rugăm să ne contactați pentru rezervări cu animale de companie, vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Aproape toate feriboturile au cabine la bord disponibile pentru cumpărare. Unele rute (adesea peste noapte) necesită o cabină, care este inclusă în bilet. Poți oricând să-ți upgradezi cabina pentru bani suplimentari. Cele mai ieftine cabine sunt de obicei în partea de jos a navei, lângă motoare. Vă sugerăm să încercați să evitați acestea cu orice preț, mai ales în timpul iernii când sunt mari agitate.

Pe feriboturile de la Marea Baltică, există în general o mulțime de activități din care să alegeți. Există multe restaurante, baruri, cafenele și cumpărături. Pe navele mai mari puteți găsi și cluburi de noapte, spa-uri și teatre.

Porturile de feriboturi în Lübeck

Porturi de feriboturi din Lübeck care au trafic regulat de feribot pentru pasageri și vehicule.

Porturile de feriboturi în Malmö

Porturi de feriboturi din Malmö care au trafic regulat de feribot pentru pasageri și vehicule.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe