Viking Line ferry approaching Åland islands.

Lista operatorilor de feriboturi din Marea Baltică

Există cel puțin 9 operatori de feriboturi în Marea Baltică care oferă transport de pasageri și vehicule. Există multe rute în Marea Baltică și mulți operatori care deservesc acestea. Un aspect unic al Mării Baltice este că cei mai mici operatori pot concura cu cei mai mari pe unele rute.

Consultați și postarea noastră anterioară pe blog despre acest subiect

Ultima actualizare 2020-04-15

Eckerö Line


Eckerö Line (a nu se confunda cu Eckerölinjen) este o companie de feribot cu sediul în Helsinki, care oferă un singur feribot, M/S Finlandia, între Helsinki și Tallinn. În ciuda dimensiunii relativ mici a liniei Eckerö, rămâne o legătură consistentă și accesibilă între Helsinki și Tallinn. Eckerö Line operează, de asemenea, Finbo Cargo, un feribot pentru marfă (sau pasageri cu vehicule) între portul Helsinki (Vuosaari) și portul Tallinn (Muuga).

Sigla lui Eckerö Line

Citeste mai mult

Eckerö Linjen


Eckerö Linjen (a nu se confunda cu Eckerö Line) este o companie de feribot din Åland care oferă un singur feribot între Eckerö (Åland) și Grisslehamn (Suedia).

Sigla lui Eckerö Linjen

Citeste mai mult

Finnlines


Finnlines este o companie de feriboturi cu sediul în Helsinki și singura companie care conectează Helsinki cu Germania (Lübeck sau Travemünde) cu feribotul. Finnlines oferă, de asemenea, conexiuni între Germania și Suedia (Malmö), precum și Suedia (Stockholm) către Finlanda (Naantali sau Turku). Finnlines face parte din grupul italian Grimaldi.

Sigla lui Finnlines

Citeste mai mult

St. Peter Line


St. Peter Line operează o rută circulară prin Marea Baltică, mai ales conectând Finlanda (Helsinki) cu Rusia (Sankt Petersburg) și este una dintre puținele opțiuni de acces „fără viză” (72 de ore) în Rusia din Europa.

Sigla lui St. Peter Line

Citeste mai mult

Stena Line


Stena Line este un mare operator de feriboturi din Europa de Nord. Oferă feriboturi între Insulele Britanice, Europa continentală și Scandinavia. În Marea Baltică, Stena Line oferă rute între Letonia, Suedia, Polonia, Germania și Danemarca.

Sigla lui Stena Line

Citeste mai mult

TT-Line


TT-Line este un jucător important în sudul Mării Baltice, care leagă Germania cu Polonia, Lituania și Suedia la frecvențe înalte.

Sigla lui TT-Line

Citeste mai mult

Tallink Silja


Tallink Silja este o companie de feriboturi cu sediul în Tallinn și unul dintre cei mai mari operatori de feriboturi din Marea Baltică. Au o flotă modernă de nave și conectează în mare parte destinații est-baltice, adică Suedia, Finlanda, Insulele Åland, Estonia, Letonia etc.

Sigla lui Tallink Silja

Citeste mai mult

Viking Line


Viking Line este o companie finlandeză de feriboturi și unul dintre cei mai mari operatori din Marea Baltică. Viking Line are o flotă de nave moderne și rulează rute între Suedia, Åland, Estonia și Finlanda.

Sigla lui Viking Line

Citeste mai mult

Wasaline


Wasaline operează cel mai nordic feribot de pasageri din lume, care leagă Vaasa din Finlanda de Umeå din Suedia. Acestea oferă o selecție unică la bord în comparație cu alți operatori de feriboturi din Marea Baltică și pot fi o alegere bună care leagă centrul Finlandei de Suedia.

Sigla lui Wasaline

Citeste mai mult

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe