Noua rută Stena Line de la Hanko la Nynäshamn (Stockholm)

Ultima actualizare


Translation missing: ro.img_alt

La începutul anului 2022, Stena Line a început o nouă rută între Hanko, Finlanda și Nynäshamn, Suedia. Ruta conectează regiunile capitale ale ambelor țări împreună cu porturi care nu sunt la fel de aglomerate ca cele din Stockholm și Helsinki, făcându-l mai convenabil pentru șoferi.

Este necesar un vehicul (sau motocicleta) pentru a rezerva ruta Hanko-Nynäshamn. Traseul începe cu plecări zilnice seara, deși dacă există feedback pozitiv, suntem siguri că Stena Line va adăuga mai multe plecări. Deoarece această rută se concentrează pe mărfuri, vă recomandăm să vă uitați la rutele Turku-Stockholm și Helsinki-Stockholm dacă sunteți interesat de o experiență mai interesantă pentru pasageri.

Detalii excursie

Din toamna anului 2023, ruta dintre Hanko și Nynäshamn este operată de două nave: Urd și Stena Gothica. Există o singură plecare peste noapte în fiecare direcție. Călătoria este de 12-13 ore confortabile, traversând în mare parte arhipelagul finlandez.

Lungimea călătoriei 12 ore
Frecvența călătoriei O dată pe zi (călătorie peste noapte)
Operator de feriboturi Stena Line
Nave Urd și Stena Gothica
M/S Urd - unul dintre feriboturile de pe ruta de la Nynäshamn la Hanko
M/S Urd - unul dintre feriboturile de pe ruta de la Nynäshamn la Hanko

Despre Hanko

Hankö este situat la aproximativ 120 km vest de Helsinki și 150 km est de Turku. Hanko se află în vârful cel mai sudic al Finlandei. Hanko este un oraș mic și este de preferat pentru operațiunile de marfă, deoarece toate celelalte feriboturi către Finlanda din Suedia vin spre Turku sau Helsinki, care sunt ambele orașe mari cu mult trafic.

Despre Nynäshamn

Nynäshamn este un port mare situat la 55 km sud de Stockholm. Din Nynäshamn, este ușor să mergi mai departe spre sudul Suediei, Copenhaga, Göteborg, Oslo etc. Nynäshamn are conexiuni cu feribotul de marfă către Letonia, Polonia și Gotland.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe