Feriboturi între Germania și Finlanda

Ultima actualizare


În prezent, există un singur serviciu regulat de călători între Germania de Nord și Finlanda. Feribotul pleacă din Lübeck (Travemünde) și ajunge în Finlanda (Helsinki) aproximativ 29 de ore mai târziu. Conexiunea cu feribotul este operată de Finnlines, care operează și o serie de feriboturi între Germania, Finlanda și Suedia.

Helsinki Architecture

Detalii serviciu

Din Germania, feribotul pleacă noaptea la 3:00, ajungând a doua zi în Finlanda. În sens invers de la Finlanda la Germania, feribotul pleacă la ora 17:00 în fiecare seară, ajungând în noaptea următoare în Lübeck (Travemünde). Acest serviciu rulează în fiecare zi, cu câteva excepții.

Traseu Plecare Sosire
Lübeck (Travemünde) până la Helsinki 3:00 9:00/9:30 (+1 zi)
Helsinki către Lübeck (Travemünde) 17:00 21:30 (+1 zi)

La bord, cea mai confortabilă opțiune este să rezervi o cabină pentru nopțile pe mare. Cele trei nave ale Finnlines (Finnstar, Finnmaid și Finnlady) au o gamă largă de opțiuni de cazare pentru fiecare buget. De asemenea, puteți rezerva un scaun înclinabil pentru călătorie, care este în general cea mai ieftină opțiune.

La 29 de ore, acest feribot nu este nici pe departe cea mai rapidă conexiune între Finlanda și Germania. Este, totuși, mai convenabil dacă călătoriți cu o mașină. În plus, dacă călătoriți cu o mulțime de bagaje, acest feribot este o opțiune bună, deoarece este adesea mai ieftin decât un zbor comparabil și puteți lua oricât de multe bagaje doriți fără să vă faceți griji cu privire la taxele suplimentare. Mai presus de toate, este o modalitate pe îndelete de a traversa Marea Baltică dacă aveți timp de petrecut.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe