Bun venit Linia Eckerö la FerryScan

Ultima actualizare


FerryScan and Eckerö Line Logos

Luna aceasta salutăm Eckerö Line la FerryScan! Suntem extrem de încântați să le adăugăm în FerryScan, deoarece reprezintă un plus valoros pentru paginile noastre de rute Helsinki-Tallinn. Eckerö Line operează două feriboturi între Helsinki și Tallinn și este adesea cea mai bună pentru a găsi bilete de ultimă oră. Odată cu adăugarea liniei Eckerö, FerryScan acceptă acum pe deplin toți operatorii dintre Tallinn și Helsinki.

Mai multe despre linia Eckerö

Eckerö Line operează două feriboturi între Helsinki și Tallinn. M/S Finlandia este un feribot modern cu 3-4 plecări în fiecare zi din Helsinki și Tallinn. Eckerö Line operează și Finbo Cargo, care este un feribot dedicat vehiculelor și traficului de marfă (cei fără vehicule nu au voie să facă rezervări). Finbo Cargo operează între porturile Helsinki Vuosaari și Tallinn Muuga, ambele situate în afara centrului orașului, ceea ce îl face ideal pentru șoferi pentru a evita traficul. Deși mai mică decât echivalentul săi, Eckerö Line oferă totuși o conexiune de feribot fiabilă și accesibilă între Helsinki și Tallinn.

Traseu Frecvență Informații de rezervare
Helsinki la Tallinn Multe pe zi Faceți clic pentru informații despre rezervare
Helsinki (Vuosaari) către Tallinn (Muuga) - numai vehicule și marfă Multe pe zi Faceți clic pentru informații despre rezervare
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe