Cel mai rapid feribot între Germania și Suedia

Ultima actualizare


Există multe feriboturi care leagă Germania de Suedia, cele mai populare rute fiind între Rostock și Trelleborg și Lübeck și Malmö. Există, de asemenea, o rută de feribot mai lungă de la Kiel la Göteborg. De asemenea, rețineți că există multe feriboturi care leagă Danemarca de Suedia, care pot fi de asemenea luate în considerare. În această postare, explorăm toate opțiunile și decidem care feribot este cel mai rapid între Germania și Suedia.

Harta rutei feribotului din Germania spre Suedia
Harta rutei feribotului din Germania spre Suedia

Principalii operatori de feriboturi între Germania și Suedia sunt Stena Line, Finnlines și TT-Line. Experiența la bord poate varia foarte mult în funcție de ruta specifică, perioada anului și nava.

O prezentare generală a rutelor de feriboturi dintre Germania și Suedia este prezentată mai jos.

Traseu Description Informații de rezervare
Rostock ↔ Trelleborg Una dintre cele mai populare rute între Germania și Suedia. Există multe servicii între Stena Line și TT-Line în timpul zilei și pe timp de noapte. Faceți clic pentru informații despre rezervare
Kiel ↔ Göteborg Rută de nișă care leagă Kiel de al doilea oraș ca mărime al Suediei. Stena Line deservește această rută cu un feribot zilnic peste noapte. În orele de vârf, un al doilea feribot poate fi adăugat la rută, oferind două plecări pe zi în fiecare direcție. Faceți clic pentru informații despre rezervare
Lübeck ↔ Malmö Finnlines leagă Lübeck (portul Travemünde) de Malmö, cu 2-3 plecări pe zi în fiecare direcție. Această rută este foarte orientată către șoferii de marfă și camioane, deși navetiștii obișnuiți sunt de asemenea bineveniți. Malmö este situat de cealaltă parte a Podului Oresund din Copenhaga. Faceți clic pentru informații despre rezervare
Lübeck ↔ Trelleborg Servit de TT-Line cu mai multe plecări zilnice. Faceți clic pentru informații despre rezervare

Cel mai rapid feribot din Germania către Suedia: Rostock-Trelleborg

Cel mai rapid feribot între Germania și Suedia este în prezent de la Rostock la Trelleborg. Doi operatori de feriboturi, Stena Line și TT-Line, oferă mai multe plecări în fiecare zi. Deoarece durata este de doar 6-7 ore, aceasta este în mod clar cea mai rapidă conexiune cu feribotul între Germania și Suedia. Dacă luați un feribot peste noapte, luați în considerare una dintre celelalte opțiuni de mai jos, deoarece poate fi mai confortabil să luați un feribot puțin mai lung, astfel încât să puteți dormi o noapte întreagă.

Durată 6-7 ore
Traversări pe zi 5+
Port în Rostock Terminalul de feriboturi Rostock
Port în Trelleborg Terminalul de feriboturi Trelleborg
Harta rutei feribotului de la Rostock la Trelleborg
Harta rutei feribotului de la Rostock la Trelleborg

Opțiunea 1: Stena Line

Veți fi deservit de feriboturile Mecklenburg-Vorpommern și Skane. A ajunge la portul Rostock este destul de ușor cu transportul public. Portul Trelleborg este situat la câțiva pași de centrul orașului.

Opțiunea 2: TT-Line

TT-Line operează, de asemenea, aceeași rută între Rostock și Trelleborg, uneori în colaborare cu Stena Line.

Opțiune alternativă: Kiel la Göteborg

Harta rutei feribotului de la Kiel la Göteborg
Harta rutei feribotului de la Kiel la Göteborg

Un feribot alternativ mai lung este între Kiel și Göteborg. Acest feribot poate fi avantajos dacă doriți să mergeți la Göteborg, sau dacă doriți să luați un feribot mai lung, astfel încât să puteți dormi o noapte întreagă. Feribotul este operat de Stena Line și durează peste 14 ore. Feribotul pleacă de la terminalul Schwedenkai din Kiel și ajunge la terminalul Tysklandsterminalen din Göteborg.

Durată 14 ore 30 minute
Traversări pe zi 1-2
Portul din Kiel Terminalul de feriboturi Kiel Schwedenkai
Port din Göteborg Terminalul de feriboturi din Gothenburg Tysklandsterminalen

Opțiune alternativă: Lübeck/Travemünde până la Malmö

Harta rutei feribotului de la Lübeck la Malmö
Harta rutei feribotului de la Lübeck la Malmö

O alternativă bună la feribotul Rostock-Trelleborg este între Lübeck și Malmö. Feribotul durează între 9 și 10 ore, oferindu-ți mai mult timp să dormi. De asemenea, Malmö este situat de cealaltă parte a Podului Oresund din Copenhaga, așa că puteți ajunge cu ușurință la Copenhaga din Malmö. Feribotul este operat de Finnlines și există 2-3 plecări pe zi.

Durată 9-10 ore
Traversări pe zi 2-3
Port din Lübeck Portul Lübeck (Travemünde), terminalul Skandinavienkai
Portul din Malmö Portul Malmö

Opțiune alternativă: Lübeck/Travemünde până la Trelleborg

Harta rutei feribotului de la Lübeck la Trelleborg
Harta rutei feribotului de la Lübeck la Trelleborg

O ultimă opțiune este între Lübeck și Trelleborg. Acest feribot este operat de TT-Line și durează 9-10 ore. Sunt 2-3 plecari pe zi. Acest feribot este foarte asemănător cu feribotul Lübeck-Malmö, cu excepția faptului că sosește în Trelleborg în loc de Malmö.

Durată 9-10 ore
Traversări pe zi 2-3
Port din Lübeck Portul Lübeck (Travemünde), terminalul Skandinavienkai
Port în Trelleborg Terminalul de feriboturi Trelleborg
Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe