Bilete de feribot gratuite pentru refugiații ucraineni

Ultima actualizare


Din cauza războiului din Ucraina, multe companii de feribot din Marea Baltică oferă transport gratuit ucrainenilor care fug din Ucraina. Iată o listă cu toate detaliile transportului cu feribotul pentru refugiații ucraineni.

Linia Eckerö

Eckerö Line are rute de feriboturi între Helsinki și Tallinn, care operează frecvent. Eckerö Line oferă bilete gratuite de feribot pentru refugiații ucraineni, precum și sprijin pentru mărfuri umanitare. Informațiile despre rezervare pot fi găsite aici:
Bilete Eckerö Line

Finnlines

Finnlines are rute de feriboturi între Germania (Travemünde/Lübeck), Suedia (Malmö, Kapellskär) și Finlanda (Naantali/Turku, Helsinki). Finnlines oferă, de asemenea, bilete gratuite de feribot către ucraineni. Mai multe informații aici:
Bilete Finnlines

Stena Line

Stena Line are o rețea extinsă de rute în Finlanda, Suedia, Letonia, Polonia, Germania și Danemarca. Stena Line are, de asemenea, multe rute care leagă Regatul Unit, Irlanda, Franța și Țările de Jos. Stena Line oferă bilete gratuite de feribot către ucraineni, precum și organizații umanitare și de caritate. Aflați mai multe aici:
Bilete Stena Line

Tallink Silja

Tallink Silja este unul dintre cei mai mari operatori de feriboturi din Marea Baltică, cu rute între Estonia, Finlanda și Suedia. Tallink Silja oferă bilete gratuite de feribot pentru refugiații ucraineni, precum și mărfuri umanitare în sprijinul Ucrainei. Citiți mai multe aici:
Bilete Tallink Silja

Linia Viking

Viking Line are rute de feriboturi între Estonia, Finlanda și Suedia, cu plecări frecvente. Deși nu este listată în prezent online, Viking Line oferă bilete pentru refugiații ucraineni pe toate rutele. Potrivit managerului de vânzări și marketing, Ilja Berunenko: "Oferim bilete gratuite pentru refugiați pe toate rutele noastre. Oferim bilete gratuite pentru pasageri și locuri pentru autoturisme, pe rute lungi spre/de la Stockholm și cabine Standard. Rezervarea se face prin serviciul nostru pentru clienți la [email protected]"

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe