Lista de verificare a bagajelor călătoriei cu feribotul

Ultima actualizare


Vrei să știi ce să împachetezi înainte de a te îmbarca pe feribotul? Iată lista de verificare a FerryScan. Există câteva lucruri importante de adus înainte de a vă face călătoria cu feribotul. Vă vom prezenta ce să vă amintiți:

1) Aduceți-vă pașaportul sau documentul de călătorie valabil, cum ar fi permisul de conducere sau actul de cetățenie. Asigurați-vă că aveți viza corespunzătoare pregătită (s-ar putea să trebuiască să mergeți la o ambasadă).

COVID-19 încă provoacă o mulțime de restricții, asigurați-vă că aveți toate testele sau documentele pregătite pentru a putea intra fără probleme.

2) Aduceți moneda corespunzătoare călătoriei dvs. Operatorul dumneavoastră vă va spune ce plăți sunt acceptate, dar în general sunt acceptate Visa, Mastercard și moneda țării de plecare și de sosire. Uneori puteți chiar schimba valute pe navă, dar s-ar putea să nu fie cel mai bun curs de schimb.


  • Vă recomandăm 50 EUR per pasager, astfel încât să puteți mânca deliciosul bufet cu tot ce puteți mânca, să cumpărați niște alcool sau țigări fără taxe dacă vă răsfățați și să cumpărați orice articole pe care le uitați din magazinul naval. Am uitat înainte deschizătoarele de sticle și pasta de dinți, dar adesea au mult mai multe pentru confortul tău. Rețineți că aceste articole sunt mai scumpe pe feribot, așa că dacă îl puteți cumpăra în prealabil, veți economisi niște bani

3) Dacă luați o mașină, aduceți înmatricularea vehiculului și permisul de conducere și nu uitați un permis de conducere internațional în cazul în care vă întâlniți cu poliția în călătoria următoare. Unele țări ar putea necesita un depozit vamal care poate fi destul de mare, așa că nu uitați să verificați procedurile de frontieră pentru țara în care intrați. De asemenea, asigurați-vă că aveți permisiunea legală de a conduce în țara de destinație!

4) Nu uita că va trebui să dormi! Este posibil să aveți o zi foarte lungă de a vedea obiectivele turistice când ajungeți, așa că asigurați-vă că sunteți gata să dormi. Aș recomanda dopuri pentru urechi oricăror vecini beți supraexcitați și o mască pentru ochi dacă aveți o cabină cu fereastră. Dacă lucrurile se înrăutățesc, întreabă-ți politicos vecinul dacă poate petrece în altă parte sau poate implica personalul navei.


Face o listă!

Lista noastră include:

Pastă de dinţi Pașaport
Periuta de dinti Fotocopii ale pașaportului și vizelor în cazul în care vă pierdeți pașaportul
Şampon Permis de conducere cu IDP (Permis de conducere internațional) dacă este necesar
Balsam de păr Card de debit (a suna la banca înainte de a călători în străinătate)
Uscător de păr Numerar - euro sau moneda locală
Săpun sau cremă de corp Haine
Dopuri pentru urechi Apa (sau bani pentru apa)
Mască pentru ochi Mâncare (sau bani pentru mâncare)
Divertisment - Cărți, iPad, laptop, muzică sau podcasturi Bilete tipărite + informații despre călătoria următoare pentru trecerea ușoară a frontierei

Păstrați numărul de contact al furnizorului de feribot imprimat pe bilet sau FerryScan în telefon/portofel pentru întrebări de ultimă oră!

Sperăm că acest lucru vă va ajuta să vă amintiți elementele importante pe care altfel le-ați fi uitat. Asigurați-vă că reveniți pe această pagină pentru a vă asigura că nu ați uitat elementele de bază și spuneți-ne dacă am uitat ceva la [email protected].

Multumesc si navigare fericita!

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe